Vincentiusvereniging Dokkum

De Vincentiusvereniging Dokkum biedt hulp aan mensen met financiële en sociale problemen. De vereniging is een vrijwilligers­organisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Directe en persoonlijke hulp staat daarbij centraal. Waar mogelijk tracht de Vincentius­vereniging de situatie van de mensen structureel te verbeteren.

De Vincentiusvereniging Dokkum maaktt deel uit van de landelijke vrijwilligersorganisatie, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening en vanuit het gedachtegoed van Vincentius, een structurele bijdrage wil leveren aan goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.

Bij de vereniging in Dokkum kunnen mensen een stacaravan boeken. Mensen die jaren niet op vakantie is geweest, komen in aanmerking. Dat kan variëren van gezinnen die van een minimuminkomen of een uitkering rond moeten komen tot echtparen die alleen een AOW ontvangen. Kortom, iedereen die zich in financieel zwaar weer bevindt. De schoolvakanties zijn gereserveerd voor gezinnen met kinderen.

Meer informatie

Naam: Vincentiusvereniging Dokkum

Wat: Vakantie

Waar: Noardeast-Fryslân

Voor wie: Mensen met financiële en sociale problemen.

Website: vincentiusdokkum.nl