Stichting Sport Support

Stichting Sport Support is voor Arnhemse kinderen en volwassen die graag willen sporten en niet voldoende financiële middelen hebben om de benodigde sportspullen te kopen.   

Voor lang niet alle Arnhemmers is de aanschaf van sportkleding of -benodigdheden vanzelfsprekend, maar om te kunnen sporten heb je vaak sportspullen nodig. Dat kan kleding zijn, zoals een trainingsbroek, voetbalschoenen of judo pak, maar ook sportmateriaal, zoals een hockeystick, tennisracket of zwemschoenen. Niet iedereen kan deze spullen betalen. Stichting Sport Support wil zowel kinderen als volwassenen aan de nodige sportspullen helpen.

Meer informatie

Naam: Stichting Sport Support

Wat: Kleding, Sport

Waar: Arnhem

Voor wie: Arnhemse kinderen en volwassen die graag willen sporten en niet voldoende financiële middelen hebben om de benodigde sportspullen te kopen.

Website: sportsupportarnhem.nlArmoede Nieuwsbrief Wekelijks de Armoede Nieuwsbrief in je mailbox? Hierin vind je nieuws over armoedebestrijding, het voorkomen van schulden en slim omgaan met weinig geld. Meld je hier aan. Geen verplichtingen en helemaal gratis!