Stichting Leergeld Randmeren

Stichting Leergeld Randmeren is een stichting die kinderen financieel ondersteunt, zodat zij kunnen meedoen aan school-, sport en cultuuractiviteiten. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld Randmeren wil om sociale uitsluiting van kinderen te voorkomen! De kleine beurs van ouders mag geen reden voor sociale uitsluiting van de kinderen.

Leergeld ondersteunt deze kinderen door te zorgen dat deze kinderen mee op schoolreis kunnen, hun zwemdiploma kunnen halen of aan muziekles kunnen deelnemen. Daarnaast ondersteunt Leergeld Randmeren regelmatig bij de aanschaf van een laptop, sportkleding en/of een (tweedehands) fiets. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en het gevoel hebben er bij te horen.

Meer informatie

Naam: Stichting Leergeld Randmeren

Wat: Onderwijs

Waar: Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde

Voor wie: Schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.

Website: leergeld-randmeren.nl